Ինչպե՞ս օգնել տուժածին՝ սննդային թունավորման դեպքում

 
 
Սննդային թունավորումներից զգուշանալ հարկավոր է մշտապես, հատկապես ամռանը, երբ ինֆեկցիաների հարուցիչներն արագ են բազմանում:
 
Սննդային թունավորման պատճառ կարող է հանդիսանալ ինչպես տնային պայմաններում պատրաստված, պահածոյացված, այնպես էլ ժամկետանց, սխալ պայմաններում պահպանված սնունդը:
 
Տեսանյութը կօգնի տեղեկանալ, թե ինչպե՞ս կարելի է առաջին բուժօգնություն ցուցաբերել տուժածին՝ սննդային թունավորման դեպքում:
 
Տեսանյութի աղբյուրը՝ հայկական Կարմիր խաչի ընկերություն
20 հուլիսի, 2016